onsdag 12. desember 2007

YMSE!

I min byråkratiske hverdag går jeg ofte på møter. Strukturen vi har der er ganske grei; først mange seriøse og viktige punkter, og helt til sist det koseligste punktet av dem alle: YMSEPUNKTET. Jeg tar hermed ymsepunktet til eget privat forbruk, og presenterer herved mitt eget for denne uka. Her får du vite om spennende og ikke fullt så spennende ting som skjer i livet mitt for tida. For sjøl om mange ikke tror det, så har jeg faktisk et liv utenom den politiske aktiviteten.

Aller først:



MØTTE DOMMEDAGSPROFET - BLE LURT!

Jeg aner fred og ingen fare der jeg sitter på bussen i retning min syndbefengte hybel. I løpet av de fire månedene jeg har bodd der har hybelen blitt en arena for mildt sagt usømmelig atferd; og uten å gå i detalj kan man snakke om fyll, hor og faenskap. Men vel. Det var ikke min usømmelige atferd gjennom fire måneder i Bergen jeg skulle snakke om, men om han som skulle fortelle meg hvor galt det er å leve slik. Jeg satt som sagt på bussen i fred og fordragelighet, og to stopp før min avgang kom det på en litt sliten, gammel mann med en usannsynlig glød i blikket man ikke ser andre steder enn hos gladkristne og skikkelige kommunister. "Jeg har en hemmelighet", sier han, "om det nye året." En hemmelighet, tenkte jeg, nå får jeg høre om synd, skam og helvete på jord som kan vente oss. For en kulturberikende, horisontutvidende og interessant episode! Å møte en dommedagsprofet! Nei, så gøy, tenkte jeg i mitt dramatikksøkende sinn.
Den slitne, lutryggede mannen kommer gående bakover i bussen, og setter seg sakte ned på setet vis-a-vis mitt. Jeg rigger meg godt til i setet og gleder meg til å få høre dramatiske spådommer om hva som kom til å skje med menneskeheten i løpet av 2008. Og veit du hva mannen sier? Vil du vite hva han forteller, hvilke sjanseløse kryp vi er mot ondskap og synd i "det nye året"? Jo, gjett. Han sier nemlig at

"Dåkkar må huske å ikkje snakke i mobilen når dåkkar kjører bussen. Da får dåkkar bot på sju tusen kroner!"

Jeg føler at jeg er blitt svindlet. Min kulturelle kapital har sunket til et lavnivå uten bunn.


Ymsepunkt to:


SKULLE STEIKE MAT - FIKK DEN SISTE OLJE
Jeg skal ikke si så mye om dette, for jeg føler at
den cheesy overskrifta fanger essensen i historien.
Det er utrolig hva de tør å selge nå om dagen...


Ymsepunkt 3;

TATOVERING ELLER KULEPENN?


Ja, nå kan dere gjette, kamerater! Er Lone så blakk som hun gir seg ut for, eller er hun en ekshibisjonistisk urokråke som gjør alt hun kan for å vise den politiske ideologien hun forfekter (se forrige innlegg)? Gjett! Gjett! Gjett!













Sådär, folkens! Møtet er hevet!

5 kommentarer:

Sunniva Innstrand sa...

Jeg har oppdatert!

Sofie sa...

Jeg tror ikke det er verken kulepenn eller tatovering, men SPRITUSJ!

Anonym sa...

fett med blogg! din var kul, så jeg linka deg hvis det er greit
jeg lagde min igår
raudemona.blogg.no
10hi
- Mona

Anonym sa...

Hahah- jeg lo av den derre drapsoljen din :D

Ane sa...

hej lune, hva sa jeg om at mange blogger fører til lite oppdatering?! (og å skylde på juleferie er èn dårlig unnskyldning!)