mandag 7. januar 2008

Mitt liv i stikkordsform

Her får du de siste oppdateringene om hva jeg tenker på for tiden. VELDIG spennende. Hør, hør!


1. Jeg drømmer om at a) faren min er en slags militærdiktator i Bolivia som skal sende meg dit etter å ha drept mamma - så jeg kan gifte meg med en rik mann der. Jeg blir livredd for det siden jeg egentlig vil tilbake til Bergen, men tanken på at jeg kan stikke av på Gardermoen beroliger meg. Og b) at jeg har lagt bagasjen min på feil side av sikkerhetskontrollen på flyplassen i Tromsø - og for å komme gjennom må jeg avgi urinprøve. Denne urinprøven skal leveres i et plaskrus jeg ødelegger med hendene mens jeg leiter etter en do - og blir forvandlet til en pizza etter at jeg endelig fikk gjort det jeg skulle. Og bagasjen jeg lette etter? En gammel, grå joggebukse jeg har knabbet fra pappa. Hva disse tingene betyr? Aner ikke. Og jeg drømmer om røde jakker og røde gensere.


2. Jeg trenger en jobb. En skikkelig jobb som jeg kan leve av og tjene litt reisepenger på. For jeg skal reise! Til Sør-Amerika! Neste sommer! Blir du med? (Og veit du om en jobb?)


3. Jeg er litt forelska. Det er hva jeg har å si om den saken.


(Knis)


OG ELLERS DA? Ellers? Jeg aner ikke. Jeg går rundt i en liten...jeg vil ikke kalle det boble, jeg vil kalle det marinade. Jeg går rundt i en litt tjukk marinade og er litt sliten og lei. Bare se på den lave aktiviteten på bloggen min. Det er også mange ting in the real life som jeg burde begynt med. Rødt kor. Kvinneutvalg. Alt mulig. Sliiiitsomt.


Det er jævlig hardt å ha ferie. Blogginnleggene blir så JÆVLA høy kvalitet på etterpå.


MEN! Et lyspunkt i tilværelsen! Grafitti på Facebook! Kjempegøy!


Og heilt til sist: Et fint bilete av ein foss og eit spanande bilde teken ut av eit bussvindu i føremiddag. Henholdsvis til høgre og venstre.5 kommentarer:

Ane sa...

Jeg synes posten din var koselig. Jeg vet ikke om det var tilsikta. Derfor fikk jeg en urge for å skrive en ekte kommentar med store bokstaver og nesten ingen random engelske ord puttet inn der de kunne ha passet om vi levde i et parallelt univers (som vi kanskje gjør når du tenker deg om).
Altså, kveldstankene til Ane.

Anonym sa...

Fine bilder!
Og graffiti på facer'n er fett!

Murat sa...

Synte du skal skrive en bok om punkt nr 1). Kall den "presidents datter" ellerno

etter det blir du dritrik!

lover deg!

nøff said!

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk