mandag 3. desember 2007

Synsing om sinnstilstander

Hva skal man skrive om på en heilt vanlig mandag? Emoer eller hvordan alle bloggere i hele verden vil være populære, godt formulerte og kjente? Emoene henger på busstasjonen og er interessante uten å være det. Jeg er en av dem som vil ha en populær og bra blogg (eller interessant uten å være det.). Og på dager hvor jeg ikke heilt synes at denne bloggen er populær eller bra nok, er det ok å kunne klikke meg inn på min gamle blogg. DER er det VIRKELIG en navlebeskuende og emosjonell tendens. Har du ikke møtt det grinete, subtile og deprimerte følelsesvraket jeg tydeligvis har hatt (har?) en evne til å være, kan du finne det her. Med formuleringer som:

"Og jeg har også utrolig god tid til å tenke på relasjoner og relasjoners utvikling. Den eneste virkelig nære jeg har, savner jeg. Det er det eneste jeg vet. Men jeg har gjort det slutt, og det er vanskelig å takle avstanden, både fysisk OG mentalt. Forholdet blir kaldere. Og selv om jeg var den som gjorde det slutt, er det vanskelig. For jeg har ingen andre. Ikke så nært."

...sier det selv at det MÅ bli bra. Hele bloggen er i tillegg krydra med interessante kombinasjoner av farge/tekstsammensetninger som gjorde det hele litt mer fargerikt. Jeg anbefaler alle som ikke har kjent meg lenger enn et halvt år å sjekke ut Regnbuehagen (for et navn), da den sier litt om hvordan livet kan utarte seg for emoer i Nordnorge. Andre dager har jeg lyst til å slette den, men jeg husker verken brukernavn eller passord. Så den ligger der. Blott til forlystelse for alle. Nå også for andre enn meg!




ANYWAYYYZZ. Det er snart jul. Hva ønsker du deg? Jeg ønsker meg vinglass med farga stett.

8 kommentarer:

Ane sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lykketroll sa...

Sorry hadde faktisk lakt deg til men klarte vis og slett deg når den henkte seg om og lagra folk flere ganger

Engeline sa...

Nydelig. Jeg finner samtlige blogger hos deg ganske fascinerende, og ikke lite interessante, men denne må jo nesten sjekkes ut, den virker mer lovende enn alt annet. Deg som Emo må jo bli bra!

VALK sa...

Meg som emo? KATASTRÅFA!

Sunniva Innstrand sa...

The Lonesome Emo-Lone 4 ever!

Anyhow: Check out my nyppdaterte blogg!

Ane sa...

jeg ønsker meg bøker. jeg ønsker meg alltid bøker, og jeg får alltid bøker det er et strålende system.

Engeline sa...

Haha, Aida - sånn har jeg det også. Bare vent til du plutselig ikke bare ønsker deg bøker, men BOKHYLLER. Jeg har ikke flere bokhyller å putte bøkene i, og ikke mer veggplass å plassere nye bokhyller ved heller - jeg nærmer meg stabler på gulvet på permanent basis.

Anonym sa...

HOI! Jeg elsker å bli referert til i gamle blogger Husker du min gamle?
Den er enten infisert av en røyksky som lukter søtt eller emofisert. Ingenting i mellom, liksom.